sommerhus - trendr

Forslag til familie aktiviteter i vinterferien

Vinterferien står for døren, og så er det at især børnefamilierne har travlt med at finde ud af, hvad de skal foretage sig i ferieugen.
Det er ikke altid lige let at finde på noget, der falder i både de voksnes og børnenes smag, så hvis du har brug for lidt inspiration til, hvad I skal lave, så læs videre her, og få vores forslag til familieaktiviteter i vinterferien

Zoologisk have

En tur i zoologisk Have er altid en sikker vinder hos børnene, og er samtidig noget som de voksne også finder interessant og underholdende. Der er en masse forskellige aktiviteter, man kan deltage i. Fx kan børnene i forbindelse med fastelavn slå katten af tønden, mens de er klædt ud som deres yndlingsdyr. Der er også forskellige workshops, hvor man fx kan lave sine egne malerier og der er koncerter, og så kan man selvfølgelig også se dyrene blive fodret, som altid er sjovt at se.

Tag i sommerhus

Selvom det er vinter, kan man godt tage en tur i sommerhus. Det er noget som både børn og voksne kan få glæde af. Da sommerhuse tit ligger i skovområder, eller tæt på stranden, er der rig mulighed for at komme ud og gå nogle lange ture i naturen og få noget frisk luft. Og er man til vinterbadning, kan man jo altid kaste sig i bølgen blå.

Hvis vejret er helt umuligt, er der selvfølgelig også mange ting, man kan foretage sig indendørs, når man er i sommerhus. Der er klassikeren med at spille forskellige spil fx brætspil eller kort – det er ganske hyggeligt, hvis man har tændt op i brændeovnen, og regnen og blæsten raser udenfor.

En anden ting, man kan lave hvis vejret absolut ikke er til at være ude, er at lave mad sammen med børnene fx kan man lave deres livret, og give dem lov til at lave en masse af det selv.

Hvis det ikke regner med derimod sner, er med at finde kælken frem og komme ud og så en god gammeldags kælketur, bygge en snemand, eller tage en sneboldskamp med børnene. Om aftenen kan man hygge sig med at se en god film for hele familien.

Du kan leje et sommerhus til vinterferien her: sommerhus udlejning. Her kan du finde det sommerhus du synes passer bedst til dig og din familie, og der er ikke kun sommerhuse i Danmark at vælge imellem, men fx også i Mallorca.

Udgivet i Uncategorized.