Opskrift på kanelsnegle

kanelsnegle - trendr

Hvem elsker ikke smagen af en herlig, lun kanelsnegl? Det er nemlig rigtigt – det gør ALLE! Så her får du en fantastisk opskrift på de mest velsmagende og lækre kanelsnegle, du nogensinde har sat tænderne i.

Ingredienser

  • 1,5 dl vand
  • 25 g gær
  • 1 æg
  • ½ spsk. sukker
  • 150 gr. smør
  • ½ tsk. salt
  • ½ tsk. kardemomme
  • 350 gr. mel
  • 1,5 spsk. kanel
  • 75 gr. brun farin
  • Glasur (bland ca. 300 gr. flormelis med 3 dl. kogende vand)

Fremgangsmåde

  1. Rør gæren ud i det lune vand
  2. Tilsæt æg og sukker
  3. Tilføj halvdelen af smøret, salt og kardemomme
  4. Kom melet i en smule ad gangen
  5. Rør og ælt dejen i omkring 10 min.
  6. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ca. 45 min.
  7. Tag dejen ud på et meldrysset bord, når den har hævet, og ælt den igennem
  8. Rul dejen ud og bland kanel, brun farin og resten af smøret sammen
  9. Pensl nu dejen med kanel/sukker/smør-massen
  10. Rul dejen sammen på den lange led
  11. Nu har du en rulle, som deles i ca. 10 stykker
  12. Sæt kanelsneglene i ovnen på 220 grader i 12 min.
  13. Pynt med glasur når kanelsneglene har kølet lidt af

Nu har du de lækreste kanelsnegle, du kan forestille dig!