Levering

Spørgsmål og svar

Hvad koster levering?
 • Standard fragt -> 0 kroner. Altid gratis fragt. Der vil aldrig blive pålagt leveringomkostninger for standard-fragt, lige meget hvad!
 • Det er en del af vores service - En del af vores virksomheds koncept.
Hvor lang tid går der før jeg modtager min ordre?
Vi har 3 overskuelige og helt gennemsigtige leveringsmåder.
- Hvid du har lagt flere produkter i kurven inkl. et produkt med "gratis express fragt", skal du blot vælge "standard shipping" og så vil systemet automatisk sende de varer med "express fragt" som er pålagt det uden beregning.
- Vi samarbejder med de beste leverendører fra hele verden, for at kunne supplere det danske folk, med de bedste og mest trendende produkter natioanlt og internationalt. 
  1. Standard Fragt - Begrænset Tracking inkl.
   - Standard fragt er vores gratis fragt. Nul leveringomkostninger lige meget hvad. Grundet vores samarbejde med virksomheder rundt om i verden der kan forsyne de billige priser, skaber dette en længere leveringstid end normalt.
   - Leveringtiden for denne er 21-33 dage.
   - Før du ser dig om, så kommer Postmand Per og smider din fantastiske pakke ind af brevsprækken :D
   - Tracking er inkluderet, hvilket er ret exceptionel ved gratis forsendelse. Dog er tracking begrænset fra et større omfang, men fungerer fortrinligt. Du får et unikt tracking nummer. 
  2. Hurtig/Express Fragt - Tracking inkl.
   - Express fragten er meget hurtigere end standard fragt. Her tager fragten oftest ca. 2 ugers tid - officielle fragttid: 14-21 dage. Den koster fra 29,95 kr. og har detaljeret tracking inkl.
   - Det vil sige du nemt og overskueligt kan tracke din ordre, for at se hvor den er henne, og hvornår du vil modtage den. 

  3. GRATIS Hurtig/Express Fragt - Tracking inkl.
   - Dette vil blive tildelt ordren, hvis der gennem produktbeskrivelsen på din vare står "GRATIS EXPRESS FRAGT"
   - OBS: Hvis indkøbskurven indeholder varer der ikke er tildelt "gratis express fragt" så bliver disse blot sendt med Standard Shipping - Selvfølgelig helt gratis.
   - Ønskes Express Fragt for alle varerne kan dette tilkøbes ved at vælge fragtmulighed nummer 2. "Hurtig/Express Fragt - Tracking inkl."

  4. DK Levering 2-5 dage
   - Hvis du vælger denne leverings-form vil det sige at vi har tingene på vores danske lager, og du vil have dem oftest inden for 3 dage.
   - Bliver sendt med Postnord.

  5. Ingen pålagt fragt omkostninger?
   - Hvis du kommer igennem checkout uden at der bliver pålagt shipping, så er der gratis Express Fragt på alle produkter, og du skal hermed ikke tænke over fragten
   - Hvis du har lagt flere produkter i kurven, skal du blot vælge "standard shipping" og så vil systemet automatisk sende de varer med "express fragt" som er pålagt det uden beregning
  Fragttid kan i få tilfælde overskrides hvis der opstår uforudset forhindringer eller problemer ved de oversøiske forsendelses-tilfælde. Hermed forbeholder vi os retten til at leveringstiden kan overskrides.
  • Du vil automatisk få tilsendt mails vedrørende opdateringer på din Ordre. 
  • Du vil automatisk få tilsendt dit tracking nummer når det er tilgængeligt
  • Du vil automatisk få tilsendt en mail når din ordre er afsendt.
  • Dog bliver ordrerne hos Trendr.dk oftest leveret før den ovenstående vejledning.
  Kan jeg tracke min ordre?
  • Du kan nemt tracke din ordre via Trendr.dk's "TRACK MIN ORDRE".
   Vi anbefaler dog at tracke din ordre HER
  • Ved "Express levering" får du en detaljeret tracking af hele ordrens tur fra afsendelses sted til din egen adresse, og "Standard Fragt" er lettere begrænset når den skal trackes. 
  Hvorfor modtager jeg ikke mine varer samlet, hvis jeg har bestilt flere forskellige?
  • Grundet at Trendr samarbejder med de beste leverendører fra hele verden, for at kunne supplere det danske folk, med de bedste og mest trendende produkter natioanlt og internationalt. Så bliver visse pakker sendt separat. Det vil sige at hvis du har bestilt to forskellige produkter, vil du modtage to pakker. Det er næsten som juleaften, det er altid bedre at få 2 pakker gaver separat fra hinanden, end at få alle pakket ind samlet.
  • Dette skal du ikke se som et problem da der højst er 1-2 dage variation mellem du får pakkerne. 2 Dage med 2 gaver, det bliver næsten ikke bedre ?
  Fandt du ikke svar på dine spørgsmål?
  • Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål, sidder vi klar på Hello@Trendr.dk til at besvare dine spørgsmål.
  • Vi henviser til vores Facebook Support 
  • Vi har 24 timers support, og gør alt vi kan for at besvare dine spørgsmål vedrørende din ordre. Du kan altid skrive til os ved at trykke på den lille boble nede i højre hjørne af hjemmesiden, eller på vores mail "hello@trendr.dk"
  • Du kan også sende en SMS eller ringe til os på "40 11 04 56" eller "20 60 88 10"
  Sale

  Unavailable

  Sold Out